Zlatý erb mohou získat obce i hasiči

08. 01. 2018

Máte povedenou webovou stránku, zajímavou internetovou službu nebo dobrovolné hasiče, kteří se na síti prezentují neotřelým způsobem? Pak se přihlaste do boje o Zlatý erb Olomouckého kraje. Soutěž, která hodnotí webové prezentace měst a vesnic, se letos uskuteční již podvacáté. Kromě prestiže získají vítězové zajímavé ceny a postoupí do celostátního finále.

„Mnohé obce mají velmi pěkné internetové stránky a byla by škoda se jimi nepochlubit. Soutěž Zlatý erb navíc není jen o tom, kdo ocenění získá, ale také o vzájemné inspiraci a předávání zkušeností,“ uvedl Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje.

Zájemci mohou soutěžit hned v pěti kategoriích. Porota bude hodnotit nejlepší webové stránky zvlášť pro města a vesnice, dále úroveň elektronických služeb a Smart city.  Soutěží se také o nejpovedenější web dobrovolných hasičů a o cenu ministryně pro místní rozvoj za nejlépe zpracovanou turistickou prezentaci, a to na celostátní úrovni.

Organizátoři krajského kola Zlatého erbu přijímají přihlášky do 19. ledna, v kategorii turistická prezentace je termín uzávěrky stanoven na 15. února. Výsledky krajských kol oznámí pořadatelé nejpozději v březnu, celostátní finále proběhne 9. dubna v Hradci Králové.

Jubilejnímu 20. ročníku soutěže poskytují podobně jako v minulém roce záštitu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Asociace krajů ČR, Svaz měst a obcí ČR a Sdružení místních samospráv ČR, hlavním organizátorem je spolek Český zavináč.

Další informace nabízí webové stránky www.zlatyerb.cz .

Zlatý erb mohou získat obce i hasiči
Soubor typu pdfZlatý erb mohou získat obce i hasiči(262,8 kB)stáhnout


Poslední změna 09. 01. 2018 08:02:56