Vladimír Hanzel bude vzpomínat nejen na Václava Havla

13. 10. 2014

Český rozhlas Olomouc zve na Vzpomínání s Vladimírem Hanzelem, dlouholetým osobním tajemníkem Václava Havla, se kterým bude v olomouckém Velkém studiu Českého rozhlasu rozmlouvat David Hrbek již tento čtvrtek.

„Lidé budou znát Vladimíra Hanzela jako osobního tajemníka Václava Havla, pro kterého začal pracovat už před listopadem 1989.“, říká Josef Podstata, ředitel Českého rozhlasu Olomouc, jehož s Vladimírem Hanzlem pojí přátelství ze stejné doby i prostředí. „Povídání o létech strávených v blízkosti prezidenta i občana Havla by si neměli nechat ujít, navíc když besedu povede olomoucký moderátor David Hrbek, známý svými kvalitními talk show.“, dodává Podstata.

"Vladimír Hanzel je pro mě zajímavou osobností i díky svému vztahu k hudbě. V mládí jsem čítával jeho články a recenze, patřil mezi autory, o jejichž názor se člověk mohl opřít.", doplnil vedoucí programu olomoucké regionální stanice Českého rozhlasu Jiří Matějů.

Beseda s Vladimírem Hanzelem se bude konat ve čtvrtek 16. října 2014 od 19.00 hodin ve Velkém studiu Českého rozhlasu Olomouc, vstupné je 100 korun. Sestřih záznamu uvede Český rozhlas Olomouc na svých frekvencích v rámci speciálního vysílání dne 28. října 2014.

Více informací zde.

vladimir-hanzel-brezen-2012-foto-zdenek-tichy.jpg


Poslední změna 14. 10. 2014 06:45:46