Veletrh Stavotech představí stavby roku 2014 Olomouckého kraje

26. 03. 2015

Na olomouckém výstavišti ve čtvrtek 26. března zahájí 49. ročník jarního stavebního a technického veletrhu STAVOTECH OLOMOUC. Návštěvníci zde budou mít možnost zhlédnout nejlepší stavby roku 2013 a 2014 z Olomouckého kraje. Veletrh potrvá do 28. března.

Oproti minulým ročníkům se všechny vystavující firmy vejdou do rozšířeného pavilonu A s více než 3000m2 výstavní plochy. I vzhledem k modernímu technickému vybavení to znamená mnohem větší komfort pro návštěvníky i vystavovatele veletrhu. Těch se opět sejde ke dvěma stovkám a svým záběrem obsáhnou všechna odvětví stavebního oboru.

Neodmyslitelnou součástí veletrhu Stavotech Olomouc je doprovodný program bohatý na zajímavé přednášky k aktuálním tématům stavebního oboru. Své si zde najdou odborníci i laická veřejnost. Tématy budou poruchy vozovek a způsoby opravy; fotovoltaika, její využití i způsoby hašení; tepelná čerpadla, rekuperace; zateplení střech a stropních konstrukcí, cihelné a komínové systémy; výstavba se zaměřením na dřevostavby; energeticky šetrné budovy nebo také populární téma Feng Shui. Ve čtvrtek a pátek mohou zájemci využít bezplatné právní poradny.

Přímo na veletrhu bude možné zhodnotit to nejlepší, co bylo v Olomouckém kraji postaveno v letech 2013-2014. Budou se zde prezentovat všechny stavby přihlášené do soutěže Stavba roku 2014 Olomouckého kraje a dozvíte se zde také, které stavby byly odbornou porotou oceněny jako nejlepší.

Více na webu zde.

Ilustrační foto


Poslední změna 30. 03. 2015 10:13:40