V krajských autobusech bankovky ani mince nepotřebujete

09. 07. 2018

Ať už cestujete do zaměstnání, za nákupem nebo jedete na výlet, můžete v autobusech Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje (IDSOK) využít pohodlně bezkontaktních plateb.

Ve všech autobusech IDSOK je možné se odbavit pomocí bezkontaktní platební karty. „Karty je možné využít jak k úhradě jízdného do výše 500 korun, tak i jako nosiče časových jízdenek,“ říká ředitelka Koordinátora integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje Kateřina Suchánková.

Časové jízdenky je možné získat na předprodejních místech, v e-shopu Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje (https://eshop.idsok.cz/) a v e-shopu Dopravního podniku města Olomouce (https://eshop.dpmo.cz/).

Kromě výhodných časových jízdenek mohou cestující využít také časový jízdní doklad Kombizóna. S ním už nemusí řešit různou cenu pro trasu autobusem nebo vlakem, zaplatí jednoduše za dopravu z jednoho místa do druhého,“ dodává Suchánková. Více na http://www.idsok.cz/kombi-zony/.

Přesný návod, jak v autobusech IDSOK bezhotovostně zaplatit, najdou lidé na webových stránkách www.idsok.cz. K dispozici je tam i celá řada dalších užitečných informací, od změn jízdních řádů až po vyhledávač spojení.

V krajských autobusech bankovky ani mince nepotřebujete


Poslední změna 24. 07. 2018 08:51:43