Univerzita Palackého hledá podnikavé hlavy

02. 03. 2018

Univerzita Palackého hledá podnikavé hlavy

Nové kontakty, zkušenosti, zpětnou vazbu od mentorů, 80 tisíc korun do startu podnikání a potenciál získání investice. K tomu kancelář na rok zdarma. To vše si pro vítěze devátého ročníku soutěže Podnikavá hlava připravil Vědeckotechnický park Univerzity Palackého v Olomouci. Soutěžící z řad úplných začátečníků i zkušených podnikatelů mohou své originální nápady přihlašovat od 1. března. Záštitu nad projektem převzal náměstek Olomouckého kraje Pavel Šoltys.

 „Věřím, že soutěž inspiruje mladé lidi k podnikání a pomůže jim zvládnout první krůčky ve startu byznysu. Jsem si jistý, že i v tomto roce se přihlásí mnoho tvůrců se zajímavými podnikatelskými nápady,“ uvedl náměstek hejtmana Olomouckého kraje Pavel Šoltys.

Zájemci se mohou registrovat do 30. dubna na webových stránkách www.podnikavahlava.cz, kde sepíší svůj podnikatelský záměr. Soutěžní klání potrvá do 31. května, kdy pořadatel slavnostně vyhlásí vítěze. Soutěžit se bude i ve speciální kategorii Podnikatel v sukni nebo Zdraví-pohyb-sport. Tři vybraní finalisté budou mít v listopadu možnost prezentovat své nápady před stovkami účastníků olomoucké konference o podnikání UP Business Camp.

„Také letos se těšíme na inovativní podnikatelské nápady, které do soutěže přijdou. Její vítěz si odnese 80 tisíc korun, soutěžící na druhém místě 18 tisíc korun a soutěžící na místě třetím 8 tisíc korun. Pro zpracování co nejlepšího soutěžního příspěvku budou mít soutěžící k dispozici odborné mentory,“ řekl Roman Jurečka, ředitel Vědeckotechnického parku UP.

Podnikavá hlava


Poslední změna 02. 03. 2018 08:17:56