Startuje letní fotografická soutěž pro návštěvníky Jeseníků

13. 08. 2014

Jeseníky – Sdružení cestovního ruchu vyhlašuje letní soutěž pro amatérské i profesionální fotografy. Do soutěže se může zapojit každý, kdo má doma fotografii na téma "Sportem ku zdraví v Jeseníkách“ a chtěl by vyhrát exkurzi do Pivovaru Holba s degustací pro 6 osob. Vítěz společně se svými pěti přáteli získá navíc šest multipacků s pivem Šerák.

„Soutěž je určená všem fanouškům nejkrásnějších českých hor. Přihlášené snímky musí dokumentovat jakoukoliv sportovní aktivitu, ať už je to pěší túra, cyklovýlet, nordic walking, kolečkové brusle, bobová dráha či procházka, na kterou si jdete provětrat hlavu a potěšit duši krásnými výhledy,“ vzkazuje návštěvníkům hor ředitelka Sdružení cestovního ruchu Jeseníky Andrea Závěšická.

Soutěžní snímky mohou fotografové nahrávat do 31. srpna, a to prostřednictvím aplikace na adrese FotoSoutezJeseniky.cz. Každý autor může přihlásit pouze jeden snímek. Od 1. do 14. září bude veřejnost hlasovat, která z přihlášených fotografií je ta nejpovedenější a 18. září si vítěz převezme cenu přímo v Pivovaru Holba.

Více zde.

Vítězný snímek 2012
Vítězný snímek 2011
Vítězný snímek 2010


Poslední změna 13. 08. 2014 10:11:45