Staňte se hrdinou železného týdne

21. 09. 2014

Olomoucký kraj a Statutární město Olomouc ve spolupráci s firmou ELEKTROWIN a Vlastivědným muzeem v Olomouci na konci září představí unikátní pojízdné Recyklatorium, které projíždí celou Českou republikou a postupně vybídne návštěvníky 12 muzeí k odložení drobného vysloužilého elektrospotřebiče.

Pokud se váš starý elektrospotřebič hodí už jen do muzea, můžete ho přinést do mobilního Recyklatoria a stát se tak Hrdinou železného týdne. Každý, kdo Recyklatorium navštíví, bude za odevzdané elektrozařízení odměněn. Za každý přinesený elektrospotřebič návštěvník obdrží slevový poukaz na vstup do muzea a malý dárek. Také se může nechat vyfotit v místním fotokoutku a odnést si časopis Hrdina železného týdne s vlastní fotografií na titulní straně.

Akce proběhne ve dnech 26. až 28. 9. ve Vlastivědném muzeu v Olomouci. Mohou se jí zúčastnit dospělí i děti. Účastníci si mohou zábavnou formou procvičit své vědomosti, prohlédnout si, jak vypadali předchůdci současných domácích elektropomocníků a dozvědět se spoustu zajímavých informací o recyklaci elektroodpadu.

Více informaci zde.

recyklatorium-letak-a5-1.jpg
Soubor typu .pdfpozvánka(6,7 MB)stáhnout


Poslední změna 22. 09. 2014 07:30:59