Sportovec Olomouckého kraje slaví osmnáctiny

30. 01. 2019

Už začátkem února se lidé dozvědí jména nejlepších sportovců Olomouckého kraje. Prestižní ocenění v podobě skleněné trofeje se znakem hejtmanství převezmou vítězové letos plnoleté ankety v prostějovském městském divadle.

Olomoucký kraj byl prvním regionem, který podobnou anketu zavedl. Osmnáctý ročník v pořadí svědčí o tom, že tu stále máme spoustu kvalitních sportovců, kteří podávají výkony na nejlepší úrovni a skvěle tak reprezentují náš kraj,“ řekl náměstek hejtmana pro oblast sportu Petr Vrána.

Loni byla anketa v kategorii nejlepší junior rozšířená z jednoho na tři místa. To platí i letos. Kromě toho bude oceněn také nejlepší sportovec, družstvo, juniorský tým, trenér a hendikepovaný sportovec a sportovkyně. Chybět nebude ani čestná cena a cena Olomouckého kraje.

U ankety jsme stáli od začátku a velmi mě těší, že stále máme koho oceňovat, a to hlavně mezi mladými sportovními nadějemi,“ doplnil za pořádající agenturu Petr Chytil.

Všichni nominovaní sportovci, kteří nevystoupí až přímo na pódium, získají od hejtmanství pamětní list.

Sportovec Olomouckého kraje 2018 bude vyhlášen v pondělí 11. února v Městském divadle v Prostějově. Slavnostní program začne o půl osmé večer.

Sportovec Olomouckého kraje slaví osmnáctiny
Sportovec Olomouckého kraje slaví osmnáctiny
Sportovec Olomouckého kraje slaví osmnáctiny


Poslední změna 30. 01. 2019 09:04:12