Specifika poradenství a krizové pomoci v on-line prostředí

19. 11. 2015

Odborná konference s názvem Specifika poradenství a krizové pomoci v on-line prostředí proběhne 7. prosince v Olomouci. Pořádá ji nezisková organizace Internetporadna.cz ve spolupráci s Univerzitou Palackého - Katedrou sociologie, andragogiky a kulturní antropologie

Od 10 hodin se posluchači budou moci blíže seznámit s problematikou, která je stále více aktuální. Se svými příspěvky vystoupí odborníci, kteří se v oblasti internetového poradenství a krizové telefonické pomoci pohybují a pracují v předních neziskových organizacích jak v České, tak Slovenské republice. Program je v hlavní části složen z přednášek. Závěrem odpoledního bloku jsou pro posluchače připraveny workshopy.

Tematické okruhy jsou zaměřeny především na využívání informačních technologií při pomoci různým cílovým skupinám, výhody této pomoci, rizika a etické otázky. Konference je velkou příležitostí pro setkání odborníků, pomáhajících profesionálů a studentů za cílem společného sdílení znalostí a zkušeností. Dále také možností učit se novým formám pomoci, rozpoznávat lépe jejich silné a slabé stránky a společně směřovat ke zkvalitnění pomoci osobám, které se na tyto služby obracejí.

Konference proběhne za finanční podpory Olomouckého kraje a pod záštitou Yvony Kubjátové, náměstkyně hejtmana pro sociální věci. Více informací v přiložené pozvánce a zde.

Soubor typu jpgSpecifika poradenství a krizové pomoci v on-line prostředí - pozvánka(240,2 kB)stáhnout


Poslední změna 19. 11. 2015 11:53:49