Soutěžte o Evropské ceny za podporu podnikání

18. 04. 2014

Ministerstvo průmyslu a obchodu jako národní koordinátor Evropských cen za podporu podnikání (EEPA – European Enterprise Promotion Awards) pro Českou republiku zahajuje již osmý ročník prestižní mezinárodní soutěže.

Do soutěže Evropské ceny za podporu podnikání 2014 je možno přihlásit projekty orgánů veřejné správy realizované v posledních dvou letech na národní, regionální a místní úrovni, jakož i projekty partnerství veřejného a soukromého sektoru, iniciativy vzdělávacích institucí či neziskového sektoru.

Cílem EEPA 2014 je ocenění nejúspěšnějších projektů veřejné správy zaměřených na podporu podnikání a podnikavosti v celé Evropě.

Ceny jsou rozděleny do šesti kategorií:

1. Cena za podporu podnikatelského ducha
2. Cena za investice do podnikatelských dovedností
3. Cena za rozvoj podnikatelského prostředí
4. Cena za internacionalizaci podnikání
5. Cena za odpovědné a otevřené podnikání
6. NOVÁ kategorie — cena za podporu rozvoje zelených trhů a efektivního využívání zdrojů

Přihlášky do českého národního kola soutěže je možné zasílat do 1. května 2014.

Soutěž probíhá ve dvou fázích. Úspěšné subjekty vybrané v národním kole soutěže se mohou ucházet o ocenění na evropské úrovni. V evropském kole vybere mezinárodní porota vítěze každé kategorie a vítěze Velké ceny poroty. Slavnostní vyhlášení výsledků a udílení cen proběhne v říjnu 2014 v Neapoli.

Přihláška do soutěže je ke stažení níže. Bližší informace o soutěži a vítězích loňského ročníku získáte také na http://www.mpo.cz/dokument147509.html a na http://ec.europa.eu/enterprise/policies/sme/best—practices/european—enterprise—awards/index_cs.htm.

V případě zájmu o účast v soutěži se prosím obracejte na Elinu Lunovou z Ministerstva průmyslu a obchodu, Na Františku 32, 110 15 Praha 1, e-mail: lunova@mpo.cz, tel.: +420 224 852 419.

Soubor typu .docxPřihláška(108,2 kB)DOCX | PDF


Poslední změna 18. 04. 2014 14:29:27