„Senioři bez hranic 2014“ opět nabízí prázdninové akce

02. 07. 2014

Street dance, jízdu na in-line bruslích, lezení v lanovém centru, bowling, zajímavou hru GO a řadu dalších aktivit si mohou v červenci a srpnu zdarma vyzkoušet senioři z Olomoucka. Ve třetím ročníku projektu Senioři bez hranic jim olomoucké neziskové organizace a partneři nabídnou 27 nejrůznějších akcí.

„Senioři mohou také poznat zázemí bowlingových drah i kamerového systému Městské policie Olomouc a osobně se potkat s Richardem Pachmanem,“ říká autorka a koordinátorka tohoto výjimečného projektu Milada Šnajdrová. Jak dodává, v nabídce jsou také semináře zájmového vzdělávání, výuka společenského tance, nordic-walking, spotřebitelská poradna nebo naučná vycházka.

Projekt zahajuje první aktivitou, exkurzí ke kamerovému systému Městské policie Olomouc, v pondělí 7. července 2014 a akce se budou konat na různých místech Olomouce po celou dobu prázdnin.

Mediálním partnerem je Český rozhlas Olomouc, partnery jsou Profit-Inzerce, ZZIP, Městská policie Olomouc a BEST Sportcentrum Olomouc. Projekt částečně financuje Olomoucký kraj.

V minulých ročnících se aktivit účastnilo vždy více než 600 spokojených seniorů, mnozí vyzkoušené aktivity začali navštěvovat i v průběhu školního roku.

Bližší informace najdete na www.senioribezhranic.cz.

za organizátora: Milada Šnajdrová, tel. 776 13 33 72

Soubor typu .pdfSenioři bez hranic 2014 - kalendář akcí(565,6 kB)stáhnout
Soubor typu .jpgSenioři bez hranic 2014 - aktivity projektu(584,4 kB)stáhnout


Poslední změna 02. 07. 2014 09:15:12