Olomoucký kraj hledá dalšího podnikatele roku

26. 09. 2023

Odstartoval další, v pořadí už 18. ročník soutěže EY Podnikatel roku Olomouckého kraje. Zájemci se mohou hlásit do pátku 20. října, výsledky pak budou známé na jaře. Olomoucký kraj je bohatý na různorodá průmyslová odvětví, která jsou ve firmách vítězů zastoupena. Soutěž vyhlašuje společnost EY ve spolupráci s Olomouckým krajem.

„Soutěž EY Podnikatel roku Olomouckého kraje ukazuje, že v našem kraji máme šikovné podnikatele, kteří se umí pružně přizpůsobit trhu, být v dobré kondici a vytvářet nová pracovní místa. Velmi mě těší zvyšující se počet firem, které se zaměřují na inovativní řešení a posilují tak své know-how. Věřím, že o titul podnikatele roku Olomouckého kraje bude letos opět usilovat co nevíce zájemců, kteří budou důstojně reprezentovat náš kraj v celorepublikovém, ale i mezinárodním měřítku,“ uvedl Josef Suchánek, hejtman Olomouckého kraje, který nad akcí převzal záštitu.

Nominovat podnikatele do soutěže může kdokoliv prostřednictvím formuláře na www.podnikatelroku.cz. Na těchto webových stránkách je rovněž přihláška pro podnikatele, kteří se budou chtít do letošního ročníku zapojit.

„Díky výrazným osobnostem, které již tento titul prozatím získaly, jsem vždy překvapen kvalitou přihlášených podnikatelů do soutěže EY podnikatel roku. Věřím, že i v letošním roce se přihlásí podnikatelé, kteří mají soutěživého ducha a budou inspirací pro ostatní podnikatele z našeho regionu,“ uvedl Jan Šafařík, náměstek hejtmana Olomouckého kraje pro oblast regionálního rozvoje.

Loňskými vítězem v Olomouckém kraji byl vyhlášen Gerald Rausnitz, majitel společnosti Meopta Group, lídr v oblasti optiky s globálním dosahem. Působí v technologických centrech nejen v České republice, ale i v USA.

EY Podnikatel roku 2022 Olomouckého kraje
EY Podnikatel roku 2022 Olomouckého kraje
EY Podnikatel roku 2022 Olomouckého kraje


Poslední změna 26. 09. 2023 07:51:11