Odměňte šéfa a nominujte ho mezi nejlepší podnikatele roku

18. 09. 2018

Už potřinácté proběhne soutěž EY Podnikatel roku Olomouckého kraje. Stejně jako v předchozích letech i tentokrát ji podpoří hejtmanství. Přihlášky mohou lidé podávat do 21. října prostřednictvím webové stránky www.podnikatelroku.cz. Tam najdou také podmínky účasti včetně všech kategorií.

„Soutěž EY Podnikatel roku vyhlašujeme v Olomouckém kraji pravidelně.  Jsem velmi ráda, že se za tu dobu vnímání podnikatelů veřejností významně zlepšilo,“ uvedla Magdalena Souček, vedoucí partnerka EY v České republice a ve střední a jihovýchodní Evropě.

O vítězích rozhodne speciálně vybraná porota, která sestává z vítězů předešlých ročníků. Kromě hlavní kategorie bude vyhlášeno i několik dalších cen, jako je například Společensky prospěšný podnikatel nebo Začínající podnikatel roku.

Na schopných lidech, kteří umí realizovat svoje podnikatelské záměry, stojí úspěch celé společnosti. Často totiž nenabízí uplatnění jen pro sebe, ale také pro ostatní. Těší mě, že v Olomouckém kraji podniká spousta skvělých lidí. O to těžší práci bude mít hodnoticí porota. Ať už titul EY Podnikatel roku přiřkne komukoli z nominovaných, bude to vítězství zasloužené,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Vloni získal titul nejlepšího podnikatele roku Jiří Žák z Olomouce, jehož firma patří mezi významné chemicko-farmaceutické společnosti. Výsledky letošní ankety oznámí pořadatelé příští rok v únoru. Vítězové krajských kol postupují do celostátní soutěže, odkud vzejde nominace České republiky pro celosvětové finále v Monte Carlu.

EY Podnikatel roku Olomouckého kraje 2017


Poslední změna 18. 09. 2018 10:40:11