Ocenění Regionální potravina Olomouckého kraje vstupuje do 15. ročníku, startuje i ocenění Výrobek OK ©

26. 03. 2024

Dovolte nám, abychom Vás informovali, že i v letošním roce Ministerstvo zemědělství vyhlásilo celostátní soutěž s názvem Regionální potravina – už patnáctý ročník. Udělování značky „Regionální potravina“ je určeno pro potravinářské nebo zemědělské výrobky od potravinářských podniků s počtem maximálně 250 zaměstnanců. Souběžně s touto soutěží probíhá i sběr přihlášek pro ocenění “Výrobek Olomouckého kraje” s právem označení “Výrobek OK”©, který uděluje předseda představenstva Agrární komory Olomouckého kraje na základě návrhu hodnotitelské komise

Termín přijímání přihlášek do soutěže Regionální potravina Olomouckého kraje, včetně přijímání přihlášek do soutěže Výrobek OK ©, je do 29. května 2024.

V případě, že máte chuť a zájem zúčastnit dalšího ročníku soutěže Regionální potravina Olomouckého kraje, tak na stránkách www.regionalnipotravina.cz , v záložkách jednotlivých regionů naleznete informace, pravidla, kontakty a termíny pro účast v krajských kolech.

Důležité informace a formuláře k těmto soutěžím jsme pro vás připravily na webových stránkách Olomouckého kraje zde: Regionální značky a soutěže Olomouckého kraje.

Na území Olomouckého kraje tyto soutěže organizuje Agrární komora Olomouckého kraje. Všechny případné dotazy zodpoví krajská koordinátorka Jana Neradilová, tel. 728 730 428, e-mail: oakpr@volny.cz.

Regionální potravina OK


Poslední změna 26. 03. 2024 09:01:18