Nejlepšího sportovce uvidíme v divadle

31. 01. 2018

Za týden se lidé dozvědí jména nejlepších sportovců Olomouckého kraje. Ocenění v podobě skleněné trofeje se znakem hejtmanství převezmou vítězové prestižní ankety už posedmnácté v prostějovském divadle.

„Dosud si titul Sportovec roku vždy odnášeli lidé, kteří ze sebe v daném roce vydali to nejlepší a skvěle reprezentovali náš kraj. Jsem přesvědčen, že tomu tak bude i letos,“ řekl František Jura, náměstek hejtmana Olomouckého kraje pro oblast sportu.

Novinkou tohoto ročníku ankety je rozšíření kategorie nejlepší junior z jednoho na tři místa. Kromě toho bude oceněn také nejlepší sportovec, družstvo, juniorské družstvo, trenér a hendikepovaný sportovec a sportovkyně. Chybět nebude ani čestná cena a cena Olomouckého kraje.

„Stál jsem u zrodu této ankety a velmi mě těší, že stále máme koho oceňovat, a to hlavně mezi mladými sportovními nadějemi,“ doplnil šéf pořádající agentury Miroslav Černošek.

Všichni nominovaní sportovci, kteří nevystoupí až přímo na pódium, získají od hejtmanství pamětní list.

Sportovec Olomouckého kraje 2017 bude vyhlášen ve středu 7. února v Městském divadle v Prostějově. Slavnostní program začne o půl osmé večer.

Nejlepšího sportovce uvidíme v divadle
Nejlepšího sportovce uvidíme v divadle
Nejlepšího sportovce uvidíme v divadle


Poslední změna 31. 01. 2018 13:33:08