Lukostřelecký turnaj Pňovice

11. 06. 2014

Dovolujeme si Vás pozvati na 5. ročník dobového lukostřeleckého turnaje v obci Pňovice, který se odehraje 21. 6. 2014 od 13:00.

Ješek ze Sovince, pán panství Pňovského vyzývá střelce z luku, aby se dostavili na 5. ročník Lukostřeleckého dobového turnaje obce Pňovice, který se koná 21. 6. 2014 v odpoledních hodinách na hřišti v Pňovicích.

Návštěvníci se nohou těšit na historické šermířské vystoupení spolku Kirri o.s. a na soutěžní lukostřelecké disciplíny. Fotbalové hřiště se promění v středověký tábor s turnajem v lukostřelbě. „Budeme střílet z luku. Nepovolili jsme sportovní luky či kuše. Povoleny jsou jednoduché luky bez mířidel. V případě, že nemáte vlastní luk, můžeme Vám jej bezplatně zapůjčit,“ pravil David Křížan, jeden z hlavních organizátorů akce.

K tomu se bude konat expozice o vývoji střelných zbraní, ukázky dobového tábora a střelných zbraní.

Soutěžící anebo návštěvníci v dobových kostýmech jsou vítáni. Vstup na akci je zdarma.

Akce je podpořena obcí Pňovice. Hlavní sponzor je Vivedi.sk, skupina historické lukostřelby ze Slovenska. Další ceny věnovali Albi , Fantasy obchod , Nože Pokluda , výroba a prodej luků,šípů a kuší Lazecký , Luky ,kuše, praky Lučištnice , Chladné zbraně Had , Hůrka u Hobitů a další . .

V příloze máte leták a tiskovou zprávu o akci .

Jste srdečně zváni.

David Křížan, Kirri o.s.

Soubor typu .docLeták lukostřelci 2014(13 MB)DOC | PDF
Soubor typu .docLukostřelecký turnaj 2014(977 kB)DOC | PDF


Poslední změna 11. 06. 2014 13:38:36