Hejtman předal ocenění zaměstnancům Vazební věznice Olomouc

16. 12. 2014

Hejtman Olomouckého kraje Jiří Rozbořil se 15. prosince účastnil oslavy „Dne českého vězeňství“ ve Vazební věznici Olomouc. V rámci oslav předal dvaceti zaměstnancům olomoucké věznice ocenění v podobě plakety Vězeňské služby ČR II. stupně, medaile Vězeňské služby ČR za věrnou službu III. stupně, medaile Vězeňské služby ČR III. stupně a Vězeňské služby II. stupně.

„Uvědomuji si roli, kterou Vězeňská služba České republiky hraje při zajišťování výkonu vazby, výkonu trestu odnětí svobody a bezpečnosti a pořádku v soudních budovách. Stejně tak plní úkoly výzkumu v oblasti speciální péče o vězně ve věznicích, jehož výsledky aplikuje v každodenní praxi,“ uvedl hejtman Jiří Rozbořil. „Proto bych tímto rád poděkoval všem příslušníkům a zaměstnancům vězeňské služby za jejich každodenní nelehkou práci a popřál jim pěkné svátky a mnoho dalších úspěchů v novém roce,“ dodal.

Den českého vězeňství, který připadá na 14. prosince, byl poprvé slaven v roce 2012. Pro všechny příslušníky a zaměstnance Vězeňské služby ČR je tento den vyvrcholením jejich celoroční náročné práce. Nejlepším příslušníkům a zaměstnancům jsou udělovány resortní medaile a plakety, jako ocenění za dosažené výsledky.

-dsc0713.jpg
-dsc0687.jpg
-dsc0685.jpg
-dsc0720.jpg


Poslední změna 16. 12. 2014 09:03:26