Do Olomouce se sjeli odborníci na silniční hospodářství

22. 10. 2014

Dvoudenní silniční konferenci za účasti ministra dopravy Antonína Prachaře zahájil dnes v Olomouci hejtman Olomouckého kraje Jiří Rozbořil. Konference se zaměřuje na otázky dopravního inženýrství a bezpečnosti silničního provozu. Dotkne se také významných silničních staveb a aktuálních otázek silničního hospodářství.

„Jsem velice rád, že se konference koná právě v Olomouci, a to podruhé po třinácti letech,“ uvedl hejtman Jiří Rozbořil. „Odborný program konference doplní technická exkurze na nově dokončený úsek silnice I/44 Vlachov – Rájec a Muzeum silnic ve Vikýřovicích,“ dodal.

Konference se účastní ředitel SFDI Tomáš Čoček, předseda České silniční společnosti František Lehovec, náměstek ministra dopravy Kamil Rudolecký, generální ředitelka Ředitelství silnic a dálnic Soňa Křítková a místopředseda Svazu měst a obcí ČR Jan Mareš.

Již 22. ročník Silniční konference se koná po záštitou předsedy vlády Bohuslava Sobotky, ministra dopravy Antonína Prachaře, hejtmana Olomouckého kraje a prvního náměstka primátora Olomouce Ivo Vlacha. Konferenci pořádá Česká silniční společnost.

Více na webu www.silnicnikonference.cz.

na-web-14.jpg
na-web-8.jpg
na-web-4.jpg
na-web-12.jpg


Poslední změna 22. 10. 2014 12:05:08