Dagmar Pecková a Štefan Margita si budou povídat s posluchači v Českém rozhlase Olomouc

30. 04. 2015

Mimořádnou událost pro vás chystá Český rozhlas Olomouc. Večer s Dagmar Peckovou a Štefanem Margitou se uskuteční ve Velkém studiu v sobotu 2. května od 19.00 hodin. Máte jedinečnou možnost mít tyto osobnosti doslova nadosah a třeba položit i nějakou zvídavou otázku.

Mezzosopranistka Dagmar Pecková spolu s tenoristou Štefanem Margitou patří mezi absolutní světovou špičku operního světa. Oba vystoupí v pátek a v neděli večer v olomoucké Redutě v rámci Mezinárodního hudebního festivalu Dvořákova Olomouc.

„Díky takto postavenému pěveckému programu se nám naskytla jedinečná možnost a my ji rádi využili. V sobotu 2. května mají oba volný den, a tak jsme se domluvili, že s nimi v našem Velkém studiu setkáme a popovídáme si," uvedl vedoucí programu Jiří Matějů.

Večer s Dagmar Peckovou a Štefanem Margitou nebude vysílán živě, takže pokud máte zájem, přijďte do Českého rozhlasu Olomouc na Horní náměstí 21. Začínáme v 19 hodin, vstupné je 50 korun. Věříme, že minimální vzdálenost diváků od hvězd operního nebe přinese příjemnou atmosféru a po všech stránkách milé povídání.

Dagmar Pecková a Štefan Margita


Poslední změna 30. 04. 2015 13:56:20