Charitativní florbalové odpoledne v Olomouci přineslo dvojnásobnou radost

22. 11. 2017

Mezi mantinely palubovky sportovní haly ČAJKARÉNA se v neděli 19. listopadu postavily extraligové týmy žen, domácí FBS OLOMOUC proti TJ SOKOL Královské Vinohrady. Celý zápas dostal charitativní náboj, vedení klubu se rozhodlo zisk ze vstupného věnovat na podporu týmu sledge hokejistů SOHO olomoučtí kohouti.

Pro fanoušky, kterých na tento mimořádný zápas dorazilo 213, byl připraven zajímavý program. Vše začalo před zahájením zápasu, když nejmenší hráči a hráčky našeho klubu přivedli oba týmy k úvodnímu nástupu. Zápas zahájil náměstek hejtmana olomouckého kraje pro kulturu, tělovýchovu, sport a volný čas František Jura. Pak už bylo vše v rukou florbalistek. První góly vstřelily domácí hráčky, a tak vládla od začátku na hřišti i na tribuně optimistická atmosféra. Tak to pokračovalo i po přestávce, kterou nám svým vystoupením zpestřily nejmenší děti. V obou přestávkách ukázaly, co se od svých trenérů naučily a jak chtějí dávat góly. Extraligový zápas pokračoval ofenzívou domácího týmu, který zápas s přehledem vyhrál v konečném skóre 10:3. Fanoušci mohli být nadšeni, první 3 body byly doma.

Mimořádný bod programu nás však teprve čekal. V rámci slavnostního vyhlašování nejlepších hráček zápasu předal prezident klubu pan Martin Reimer přislíbený finanční dar. Fanoušci florbalu přispěli částkou 4 444 Kč, kterou převzal trenér týmu SOHO olomoučtí kohouti pan Libor Hulín. Předání přihlíželi i další členové sledge hokejového týmu, kteří celý zápas sledovali z bezprostřední blízkosti z poza mantinelu.

„Vše vyšlo na výbornou, divácká kulisa, vystoupení nejmladších dětí před plnou tribunou a hlavně výhra domácího týmu. Za pořadatele jsme tedy spokojeni a navíc jsme pomohli dobré věci“ zářil nadšením prezident domácího klubu Martin Reimer.

Mimo sportovní zážitky byly pro návštěvníky připraveny ceny od našich partnerů,  bowlingové centrum BOWLAND a multikina PREMIERE CINEMAS, oba najdete v NG Šantovka. Premiérově také diváci získali volné vstupenky na SUPERFINÁLE 2018, které bude příští rok 21. dubna 2018 v Ostravě. 

Charitativní florbalové odpoledne v Olomouci přineslo dvojnásobnou radost
Charitativní florbalové odpoledne v Olomouci přineslo dvojnásobnou radost
Charitativní florbalové odpoledne v Olomouci přineslo dvojnásobnou radost


Poslední změna 22. 11. 2017 12:45:46