Babička roku 2017

17. 09. 2017

V rámci oslav Dne seniorů se bude v Olomouckém kraji už podruhé volit Babička našeho regionu. Odborná porota ji vybere 21. září na výstavišti Flora v Olomouci. Soutěže se může zúčastnit každá babička od padesáti pěti let, která má trvalý pobyt na území Olomouckého kraje.

„Odborná porota vybere z přihlášených nominací  dvanáct finalistek, které budou soutěžit o titul zlatá, stříbrná a bronzová Babička Olomouckého kraje. Do soutěže bude zařazen také titul nejstarší babička a babička sympatie, kterou si zvolí sami diváci,“ řekla předsedkyně Krajské rady seniorů Olomouckého kraje Milena Hesová.

Soutěžící čeká tříminutový rozhovor, během kterého představí sebe i svůj kraj. Následovat bude volná disciplína, v jejímž rámci mohou účastnice recitovat, zpívat, tančit, hrát na hudební nástroj nebo předvést vlastní tvorbu – malování, háčkování či pletení nebo další dovednosti. Chybět nebude ani módní přehlídka společenského oblečení podle vlastního výběru.

Letošní zlatá vítězka bude v listopadu reprezentovat Olomoucký kraj  v celorepublikovém finále v Praze.

Řádně vyplněnou přihlášku  mohou zájemci zaslat nebo osobně donést do 25. srpna 2017 do schránky na adresu: Krajská rady seniorů Olomouckého kraje, Jeremenkova 1191/40 a, 779 00 Olomouc.  Obálku je třeba označit heslem „Babička Olomouckého kraje“. Nominaci lze zaslat také elektronicky na adresu: milenahesova@seznam.cz.

Přihlášku do soutěže najdete v přiloženém souboru níže.

Více informací: ZDE nebo na Facebooku

Babička roku 2017
Babička roku 2017
Soubor typu pdfPŘIHLÁŠKA - Babička roku 2017(940,3 kB)stáhnout


Poslední změna 21. 09. 2017 10:59:29