Souhrnné informace o Olomouckém kraji

Informace o kraji

Informace o aktuálním počtu obyvatel v kraji nebo nezaměstnanosti získáte na stránkách Českého statistického úřadu Olomouc. Všeobecné informace o kraji najdete v základních informacích o Olomouckém kraji. Dozvíte se zde také podrobnosti k symbolům Olomouckého kraje a možnostem jejich použití. Pokud plánujete výlet nebo dovolenou v našem kraji, hledejte tipy a informace na stránkách Turistického informačního portálu Olomouckého kraje.

Informace z činnosti samosprávy

Na stránkách RadyZastupitelstva a Hejtmana naleznete kontakty na krajské zastupitele, výstupy z jednání krajské samosprávy, termíny jednání, podkladové materiály zastupitelstva, kompetence krajské rady a hejtmana, zvukový záznam z jednání krajského zastupitelstva a další informace.

Pokud máte zájem o záležitosti, o kterých zastupitelé rozhodují, můžete být přímo vtaženi do přípravy každého zasedání krajského zastupitelstva. Stáhněte si zdarma aplikaci Olomoucký Kraj Zastupitelstvo. Více informací o aplikaci naleznete zde.

Krajský úřad

Kontakty na zaměstnance, úřední hodiny a mnoho dalších užitečných informací o fungování úřadu, získáte v sekci Krajský úřad. Informace k možnosti využití veřejného internetu zdarma v prostoru před krajským úřadem naleznete zde.

Další statistiky a informace o kraji

V sekci Základní informace získáte přehled, jak žádat Olomoucký kraj o poskytnutí vámi požadovaných informací dle zákona 106/ 1999 Sb., pravidlech vyřizování petic a stížností a další důležité informace.

Informace z jednotlivých oblastí, žádost o zasílání aktualit přes RSS zde


Poslední změna 30. 11. 2016 09:29:47