Zemědělství a potravinářství bude tématem kulatého stolu

15. 05. 2014

Investiční příležitosti a pobídky v oblasti srbského zemědělství a potravinářství představí odborníci v úterý 27. května na kulatém stole, který pořádá Olomoucký kraj ve spolupráci s krajem Jihomoravským.

Hlavní přednášející přijedou přímo ze Srbska. Účast přislíbila ředitelka Vojvodinské investiční a exportní agentury nebo ředitel sdružení Vojvodina Agrar. Nebudou chybět zástupci Ministerstva zemědělství České republiky a v neposlední řadě představitelé několika českých firem působících v Srbsku.

Kulatý stůl je především prakticky zaměřený. Seznámí zúčastněné s podnikatelskými příležitostmi v Srbsku, poskytne zájemcům aktuální ekonomické informace, zvyklosti na trhu a pobídky poskytované Srbskem. Přihláška na kulatý stůl včetně programu je ke stažení pod článkem.

Oba pořádající kraje dlouhodobě spolupracují se srbskými regiony Vojvodina a Šumadija. Kulatý stůl pomáhá jak začínajícím podnikatelům, kteří mají zájem obchodovat se Srbskem, tak firmám, které již udržují obchodní vztahy se srbskými podniky. Každoročně se akce účastní nejen představitelé podnikatelského sektoru, ale také zástupci samospráv či odborná veřejnost.

Soubor typu .pdfProgram(155,6 kB)stáhnout
Soubor typu .docPřihláška(80,5 kB)DOC | PDF


Poslední změna 15. 05. 2014 09:43:50