Zásobník zájemců o kotlíkovou dotaci

30. 11. 2021

OLOMOUCKÝ KRAJ spouští zápis do Zásobníku zájemců o kotlíkovou dotaci splňujících podmínku tzv. NÍZKOPŘÍJMOVÉ DOMÁCNOSTI.

Zájemce o kotlíkovou dotaci musí být vlastníkem/spoluvlastníkem nemovitosti, ve které dojde k výměně zdroje tepla, má v této nemovitosti trvalý pobyt nebo bydliště a průměrný čistý příjem každého člena domácnosti zájemce v roce 2020 nebyl vyšší než 170 900 Kč.

Zápisem do zásobníku v podstatě odpadnou komplikace, které se doposud vázaly k podání žádosti o poskytnutí dotace. Rychlost zaevidování žádosti nebude rozhodovat o tom, jestli bude žádost podpořena nebo ne. Ten, kdo svůj úmysl vyměnit nevyhovující kotel na pevná paliva s přispěním dotace bude deklarovat zápisem do zásobníku, bude mít jistotu, že na jeho žádost získá Olomoucký kraj finanční prostředky. Pokud po vyhlášení dotačního programu Olomouckým krajem zájemce podá žádost a splní všechny podmínky, bude jeho žádost podpořena. 

ZÁPIS DO ZÁSOBNÍKU PROVEDETE VYPLNĚNÍM KRÁTKÉHO FORMULÁŘE

Formulář je dostupný ZDE.

Zápis do zásobníku zájemců o kotlíkovou dotaci bude probíhat minimálně do dubna 2022

Pokud si nebudete vědět rady, zda právě vy máte na dotaci nárok, obraťte se na pracovníky oddělení administrace kotlíkových dotací - Kontakty.


Poslední změna 30. 11. 2021 11:42:10