Začátkem června se potřetí sešly pracovní skupiny

22. 06. 2016

V pořadí třetí jednání pracovních skupin RSK OK se uskutečnilo na začátku června v Olomouci.  

Hlavním bodem programu bylo projednání konkrétních projektů a projektových námětů pro aktualizaci Regionálního akčního plánu Olomouckého kraje. Dále byli členové pracovních skupin seznámeni s aktuálními výzvami operačních programů ČR a s analýzou finančních prostředků do připravovaných výzev.

Podrobně potom Pracovní skupina Vzdělávání diskutovala Krajský akční plán rozvoje vzdělávání a konkrétně „Seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI, IPRÚ a CLLD“. Členové pracovní skupiny doporučili RSK OK schválit tento dokument v rámci korespondenčního hlasování.

Pracovní skupina Sociální oblast se věnovala koordinovanému přístupu k sociálně vyloučeným lokalitám a problematice sociálního bydlení. Přijala dvě stanoviska, která budou přednesena na 7. zasedání RSK OK na podzim letošního roku.

Sociální podnikání a teritoriální pakt zaměstnanosti byly hlavní náplní jednání Pracovní skupiny Zaměstnanost. Na konci června se v Olomouci uskuteční aktuální seminář „Jak založit sociální podnik a dobře napsat podnikatelský plán“, který je zaměřen na výzvu č. 68 Operačního programu Zaměstnanost.

Členové Pracovní skupiny Sociální oblast jednali 8. 6. 2016. Pracovní skupiny Zaměstnanost a Vzdělávání se sešli 9. 6. 2016.

PS Sociální oblast RSK OK
PS Sociální oblast RSK OK
PS Sociální oblast RSK OK
PS Vzdělávání RSK OK
PS Vzdělávání RSK OK
PS Vzdělávání RSK OK
PS Zaměstnanost RSK OK
PS Zaměstnanost RSK OK
PS Zaměstnanost RSK OK


Poslední změna 22. 06. 2016 08:13:45