Workshopy přiblíží zkušenosti s koučinkem ze Švýcarska

19. 11. 2013

Ve dnech 20. až 21. listopadu proběhnou v BEA centru Olomouc workshopy zaměřené na koučink a inovační a podnikatelsky orientované služby malých a středních podniků. Workshopy povede ředitel švýcarské společnosti Platinn Christoph Meier. Akci organizuje Olomoucký klastr inovací a Moravská vysoká škola Olomouc za podpory Olomouckého kraje.

Ředitel Meier se s posluchači podělí o zkušenosti s koučinkem v Západním Švýcarsku, se školením profesionálních koučů, nebo s výsledky inovačních a pro-podnikatelsky orientovaných služeb malých a středních podniků (MSP).

Olomoucký kraj se významnou měrou finančně podílí na projektu mezinárodní spolupráce mezi Českou republikou a Švýcarskem s názvem „Přenos úspěšné metody koučování do regionálního prostředí ČR“. Jeho výsledkem je transfer švýcarského know-how do českého podnikatelského prostředí, který shrnuje metodika „Koučování malých a středních podniků společností Platinn, inovační platformou Západního Švýcarska“.

Olomoucký klastr inovací a Moravská vysoká škola Olomouc, jako jeden z jeho členů, navázaly kontakt se švýcarskou společností Platinn již před třemi lety. Společnost Platinn s více jak 20 letou tradicí se zaměřuje na široké spektrum MSP a rozvíjí jejich potenciál v oblasti business inovací s cílem uspět na trhu. Hlavním cílem této inovační platformy bylo vytvoření efektivního systému služeb, které budou pozitivně ovlivňovat podnikání klientů z řad MSP.


Poslední změna 20. 11. 2013 14:13:06