Vychází prázdninové číslo krajského měsíčníku

18. 07. 2023

Léto je v plném proudu, a proto je hlavním tématem aktuálního prázdninového dvojčísla krajského zpravodaje cestování. Kraj totiž nabízí parádní zážitky, které prožijete opravdu za humny. V novinách tak najdete pozvánky a tipy na zajímavé výlety, nebo alespoň internetové zdroje, na kterých je můžete objevit.

O turistických přednostech regionu, největších letošních lákadlech a budoucnosti turistického ruchu mluví v rozhovoru Milada Sokolová, uvolněná členka Zastupitelstva pro oblast vnějších vztahů a cestovního ruchu. Dočtete se také o nové lávce na cyklostezce přes řeku Bečvu nebo také o tom, jak dopadl projekt Odpady Olomouckého kraje. Zajímavostí jsou i nové učebny na střední škole v Mohelnici, kde probíhá výuka pomocí virtuální reality.

Noviny zároveň připomenou, jaké bylo slavnostní otevření Domova u rybníka ve Víceměřicích, který dokončil významnou investici nebo třeba jak je dnes snadné dopravit kolo do Jeseníků. Ve sportovní části si přečtete o úspěchu olomouckých volejbalistek nebo mladých cyklistech z Medlova. Nechybí ani zajímavá anketa a pravidelné kulturní tipy.

Vychází prázdninové číslo krajského měsíčníku
Soubor typu pdfměsíčník - červenec/srpen 2023(4,6 MB)stáhnout


Poslední změna 18. 07. 2023 13:13:30