Vychází listopadové číslo krajského měsíčníku

16. 11. 2023

Další vydání měsíčníku Olomouckého kraje je na světě. A co se v něm dozvíte? Například to, která místa v kraji navštívil na své dvoudenní návštěvě prezident Petr Pavel se svou manželkou Evou Pavlovou. 

Aktuální číslo se věnuje kulturní oblasti. O proměnách kulturního života v kraji, příspěvkových organizacích či dotačních programech se rozpovídal krajský radní Jan Žůrek. Stálé či krátkodobé výstavy a funkce moderního muzea přiblížil v rozhovoru Pavel Rušar, ředitel Vlastivědného muzea Jesenicka.

Připraveny jsou pro vás i další důležité informace. Dočtete se například o modernizaci budovy internátu a jídelny na Střední průmyslové škole elektrotechniky a informatiky v Mohelnici, dále také o tom, kdo získal titul Nejlepší knihovník Olomouckého kraje nebo kdo se stal vítězem krajské soutěže Firma roku 2023. Noviny zároveň připomenou, jak dopadlo dotazníkové šetření o spokojenosti lidí s výkonem krajského úřadu nebo prozradí program vánočních trhů v Olomouci.

Pro zdatné luštitele jsme připravili tradiční sudoku a křížovku. Nechybí ani zajímavá anketa a pravidelné cestovatelské tipy.

Vychází listopadové číslo krajského měsíčníku
Soubor typu pdfměsíčník - listopad 2023(2,9 MB)stáhnout


Poslední změna 16. 11. 2023 15:42:30