Vychází březnové číslo krajského měsíčníku

22. 03. 2024

Třetí číslo měsíčníku Olomoucký kraj roku 2024 je na světě. Jeho hlavním tématem je zdravotnictví. Které změny toto odvětví čeká? Kde bude kraj v nejbližší době investovat a jaké jsou novinky? To vše se dozvíte na stránkách tohoto vydání.

Více podrobně o zajištění zdravotnické péče či různých preventivních programech a vzdělávání obyvatel ke zdravému životnímu stylu se rozpovídal Dalibor Horák, náměstek hejtmana pro oblast zdravotnictví.

V novinách si můžete přečíst také o tom, kdo se stal podnikatelem roku, které silnice začaly po opravě sloužit řidičům, nebo že v Olomouci vznikne první základní škola pro děti s autismem. V čísle zjistíte také aktuální informace o seniorském cestování nebo která obec má nejlepší webové stránky.

Další rozhovor je pro vás připraven na straně devět. Tam jsme vyzpovídali přednostku oční kliniky ve Fakultní nemocnici Olomouc Kláru Marešovou. V měsíčníku nechybí ani zajímavá anketa, tentokrát se zaměstnanci zdravotnické záchranné služby, pravidelné kulturní tipy a novinky ze sportu.

MOK - 3 - 2024
Soubor typu pdfměsíčník - březen 2024(3 MB)stáhnout


Poslední změna 22. 03. 2024 12:51:05