V Olomouci se uskuteční seminář k aktuálním výzvám IROP

18. 01. 2016

Srdečně vás zveme na společný seminář Centra pro regionální rozvoj České republiky a Eurocentra Olomouc věnující se aktuálním výzvám z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP). Garantem semináře je Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.

V rámci semináře bude představena výzva č. 18 Podpora bezpečnosti dopravy a cyklodopravy a výzva č. 19 Technika pro integrovaný záchranný systém (IZS)“.
Účastníci semináře budou seznámeni s podmínkami výzev, hodnocením výzev, dále pak se základními funkcionalitami monitorovacího systému MS2014+ a s pravidly pro úspěšné zadání a realizaci výběrového řízení.
S aktuální výzvou Vás seznámí zástupci Centra pro regionální rozvoj České republiky.

Seminář se uskuteční 1. února 2016 od 9.30 hod. (prezence od 9:15), budova RCO, Jeremenkova 40b, Olomouc (sál Centaurus, 1. patro).

Na seminář se registrujte na krsa@euroskop.cz.

UPOZORNĚNÍ:

„Ve výzvě č. 19 Technika pro Integrovaný záchranný systém mohou žádat pouze obce, které zřizují jednotky požární ochrany resp. jednotky sboru dobrovolných hasičů kategorie II a III dle platné zákonné úpravy a současně je tato obec ze správního území obcí s rozšířenou působností, které je uvedeno v Příloze č. 6 Specifických pravidel Exponovaná území. Tato příloha vymezuje  správní území obcí s rozšířenou působností, které je dotčeno zvýšenými riziky z mimořádných událostí, způsobených změnou klimatu a haváriemi nebezpečných látek. Pro Olomoucký kraj jsou to tyto správní území ORP: Jeseník, Konice, Olomouc, Prostějov, Přerov, Šternberk, Šumperk, Zábřeh, Uničov.“

Pozvánka
Soubor typu pdfProgram - Seminář k aktuálním výzvám IROP(350,6 kB)stáhnout


Poslední změna 18. 01. 2016 12:02:57