V Olomouci se podeváté setkají partneři z území regionu

21. 04. 2017

V Olomouci se ve čtvrtek 11. května 2017 uskuteční deváté zasedání Regionální stálé konference pro území Olomouckého kraje (RSK OK). Zástupci kraje, obcí, neziskových organizací, podnikatelského sektoru, univerzity, úřadu práce a dalších organizací z našeho regionu se zaměří na aktuální informace Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva práce a sociálních věcí.

„Na začátku tohoto týdne proběhlo jednání hejtmana a předsedy RSK OK se zástupci Ministerstva práce a sociálních věcí k možnostem čerpání finančních prostředků z Operačního programu Zaměstnanost pro zájemce z našeho kraje. I o tom budeme s partnery jednat.“ Uvedl náměstek hejtmana pro oblast regionálního rozvoje Bc. Pavel Šoltys, DiS.    

Další body programu budou zaměřeny na oblast inovací. Bude představen Pakt zaměstnanosti Olomouckého kraje a Vědeckotechnický park Univerzity Palackého, a to prostřednictvím členů RSK OK. Poté se bude RSK OK věnovat aktuálním informacím z projektu Smart Akcelerátor Olomouckého kraje.

Deváté zasedání RSK OK se uskuteční v zasedací místnosti Rady Olomouckého kraje pod vedením předsedy RSK OK a hejtmana Olomouckého kraje pana Ladislava Oklešťka.


Poslední změna 21. 04. 2017 07:00:40