Taneční galashow aneb olomoucké hvězdy tančí

13. 10. 2015

Dvě hodiny plné tance, různé taneční žánry v podání nejlepších tanečníků olomouckých tanečních škol a klubů. To vše slibuje 5. ročník prestižní přehlídky, kterou bude hostit v sobotu 24. října od 19 hodin sál Pegasus v Regionálním centru Olomouc (RCO).

„Můžete se těšit na nejlepší tanečníky olomouckého regionu, kteří Vám předvedou tanec ve všech jeho podobách. Show ve standardních a latinskoamerických tancích, balet, flamenco, street dance, hiphop a jiné,“ sdělila členka realizačního týmu Jitka Opravilová.

Taneční GalaShow je velmi kvalitně obsazena, představí se například členové Moravského divadla Olomouc, tanečníci z Klubu sportovního tance QUICK Olomouc, TŠ Lola´s Dance, Aires del Sur aj. Proto organizátoři zvou všechny příznivce a milovníky tance, aby v sobotu 24. října zavítali do Regionálního centra Olomouc a zhlédli tak úžasnou podívanou, kterou si rozhodně nemůžou nechat ujít.

Předprodej vstupenek je v Informačním centru v podloubí radnice na Horním náměstí v Olomouci.

Jitka Opravilová zároveň doplnila, že 30. ledna 2016 se příznivci tance mohou těšit na velkolepou taneční podívanou, kterou je Mistrovství České republiky v latinskoamerických tancích.

Více informací na stránkách www.kstquick.cz.

Ilustrační foto
Pozvánka


Poslední změna 13. 10. 2015 14:46:18