Svátek seniorů a Babička roku v Olomouci

27. 09. 2016

Třetím rokem se ve městě Olomouci uskuteční kulturní akce Svátek seniorů, která se bude konat 29. září 2016 od 13 do 17 hodin na Výstavišti Flora v pavilonu A. Cílem oslavy svátku seniorů je především vyjádření společné úcty, která seniorům právem patří, jako vděk za jejich lásku, péči a práci pro společnost. Tento svátek nabízí nejen oficiální rámec pro zdůraznění vřelých mezigeneračních vztahů, ale zároveň také představuje příležitost pro naplňování myšlenky aktivního znovuzapojování seniorů do společenského dění.

Senioři se v rámci akce mohou těšit na pódiová vystoupení, jehož hlavní hvězdou bude Vladimír Hron. Zatančí Hanácký národopisný soubor Cholinka z Choliny a zazpívat přijde také 16 žen z country skupiny Báječný ženský. Pro návštěvníky bude připravena kavárna, kde se bude nabízet zdarma káva a koláček. V doprovodném programu se představí nejen seniorské organizace a vhodné aktivity pro seniory. Letošní ročník bude organizován v duchu mezigeneračního soužití, prarodiče s sebou mohou vzít také vnoučata, pro která bude připraven zábavný program.

Akci pořádá Olomoucký kraj a součástí letošního ročníku akce Svátek seniorů v Olomouci bude slavnostní vyhlášení výsledků projektu Babička roku 2016 Olomouckého kraje.

Svátek seniorů a Babička roku v Olomouci
Soubor typu pdfPozvánka(668,5 kB)stáhnout


Poslední změna 30. 09. 2016 10:40:44