Startuje čtvrtý ročník festivalu Nad oblaky aneb Každý může být hvězdou

22. 04. 2013

Obecně prospěšná společnost ProMancus vyhlásila čtvrtý ročník celostátního pěveckého festivalu pro handicapované talenty Nad oblaky aneb Každý může být hvězdou. Zájemci se mohou přihlásit do 15. června. Velké finále se uskuteční 19. září v Olomouci. Patronkou festivalu je stejně jako v předchozích letech Monika Absolonová, která společně s dalšími osobnostmi zasedne v porotě. Novinkou výtvarné části festivalu je soutěž o nejpovedenější námět na tričko.

Celostátní festival je velkou šancí především pro klienty ústavů sociální péče, kteří mohou předvést vystoupení před publikem v profesionálním prostředí Moravské filharmonie Olomouc, kde je pro ně připraveno zázemí a doprovodné služby. Na jednotlivé výkony bude dohlížet odborná porota složená z předních osobností. Specifikem festivalu je to, že odmění každého účinkujícího, který si odnese nejen zážitky, ale také věcné ceny. Součástí je i společenské setkání po koncertě, kde mohou navázat jednotliví finalisté přátelství s ostatními účastníky, k nimiž by jinak hledali cestu jen složitě.

Více informací poskytne Simona Součková na mobilu 724 148 092 nebo emailu simona.souckova@nadoblaky.cz. Web soutěže: www.nadoblaky.cz.


Poslední změna 22. 04. 2013 07:19:48