Soutěžte o Evropské ceny za podporu podnikání

08. 03. 2016

Ministerstvo průmyslu a obchodu jako národní koordinátor Evropských cen za podporu podnikání (EEPA – European Enterprise Promotion Awards) pro Českou republiku, zahajuje již desátý ročník této prestižní mezinárodní soutěže. Cílem soutěže je ocenit nejúspěšnějších projekty veřejné správy zaměřené na podporu podnikání a podnikavosti v celé Evropě. Soutěž tak slouží k nalézání a oceňování nejúspěšnějších subjektů podporujících podnikání v Evropě, představuje nejlepší podnikatelské strategie a postupy, zvyšuje povědomí o přidané hodnotě podnikání a povzbuzuje a inspiruje potenciální podnikatele.

Do soutěže Evropské ceny za podporu podnikání 2016 je možno přihlásit projekty orgánů veřejné správy realizované v posledních dvou letech na národní, regionální a místní úrovni, jakož i projekty partnerství veřejného a soukromého sektoru, iniciativy vzdělávacích institucí či neziskového sektoru.

Ceny jsou rozděleny do šesti kategorií:

1. Cena za podporu podnikatelského ducha

2. Cena za investice do podnikatelských dovedností

3. Cena za rozvoj podnikatelského prostředí

4. Cena za podporu internacionalizace podnikání

5. Cena za podporu rozvoje zelených trhů a efektivního využívání zdrojů

6. Cena za odpovědné a otevřené podnikání

 

Podrobné informace o jednotlivých kategoriích jsou uvedeny v dokumentech ke stažení pod tímto textem.

Přihlášky do českého národního kola soutěže je možné zasílat do 15. června 2016. Přihláška je umístěna v dokumentech ke stažení pod tímto textem.

Soutěž má dvě výběrové fáze. Pouze při absolvování původního výběru na národní úrovni mohou být účastníci postoupit do celoevropského kola Evropských cen. Odborná porota vybere finální vítěze, kteří budou oznámeni na slavnostním vyhlášení v listopadu 2016.

Kompletní informace o soutěži naleznete zde:

Evropské ceny za podporu podnikání 2016 - Malé a střední podniky (MSP)-Podnikání a průmysl

http://ec.europa.eu/growth/smes/support/enterprise-promotion-awards/index_en.htm

V případě zájmu o účast v soutěži se, prosím, obracejte na Ing. Elinu Valerii Lunovou: Ministerstvo průmyslu a obchodu, Gorazdova 24, 120 00 Praha 2, Nové Město, e-mail: lunova@mpo.cz, tel.: +420 224 907 155.

eepa.jpg
Soubor typu docxCzech EEPA 2016 - informace o soutěži(91,1 kB)stáhnout
Soubor typu pdfCzech EEPA 2016 - informace o soutěži(164,2 kB)stáhnout
Soubor typu docxCzech EEPA 2016 - přihláška(99,9 kB)stáhnout


Poslední změna 08. 03. 2016 10:17:00