Semináře pro zájemce z celé Moravy

13. 11. 2017

Ve čtvrtek 9. listopadu 2017 se v Olomouci konal seminář k výzvě Operačního programu Zaměstnanost (OP Z) na podporu zaměstnanosti cílových skupin znevýhodněných na trhu práce. Akci uspořádal sekretariát RSK OK ve spolupráci s detašovaným pracovištěm Ministerstva práce a sociálních věcí v Ostravě a s řídicím orgánem OP Z.

Akce se zúčastnilo asi 50 zájemců o dotace nejen z Olomouckého kraje. Účastníci pozitivně hodnotili nejen odbornou kvalitu, ale také konání semináře na Moravě, a tím lepší dopravní dostupnost a úsporu času při cestování.       

Na programu semináře bylo věcné zaměření výzvy, finanční aspekty žádosti o podporu, indikátory, veřejná podpora, veřejné zakázky, proces hodnocení žádosti, vyplnění žádosti o podporu v IS KP14+.

Další společná vzdělávací akce bude opět v Olomouci, a to seminář pro příjemce k výzvě č. 132 OP Z, který se uskuteční dne 15. 11. 2017. 

Seminář je jednou z akcí připravenou v rámci aktivit RSK OK. Další informace lze najít na stránkách www.olkraj.cz/partnerstvi a pro případné dotazy je k dispozici e-mailová adresa rsk@kr-olomoucky.cz

Semináře pro zájemce z celé Moravy
Semináře pro zájemce z celé Moravy
Semináře pro zájemce z celé Moravy


Poslední změna 13. 11. 2017 12:10:24