Seminář přiblíží obchodní příležitosti v Arabském světě - změna termínu

23. 05. 2013

Aktualizace: Seminář byl z technických důvodů přesunut na říjen 2013.

Zmapovat možnosti podnikání v Arabském světě budou moci podnikatelé z našeho regionu v úterý 4. června v sídle Olomouckého kraje. Hejtmanství pro ně ve spolupráci s Česko arabskou obchodní komorou a Krajskou hospodářskou komorou Olomouckého kraje připravilo informační seminář, který proběhne pod záštitou náměstka hejtmana kraje Michala Symerského a za účasti velvyslance Tuniské republiky Jeho Excelence Moncefa Hajeriho.

Na semináři dále vystoupí odborníci z Ministerstva zahraničních věcí, Ministerstva průmyslu a obchodu, Asociace pro mezinárodní vztahy, Česko arabské obchodní komory, kteří zájemcům stručně přiblíží všech 20 zemí řazených do tzv. Arabského světa, upozorní na specifika obchodních jednání v různých zemích, podělí se o zkušenosti podnikatelů s obchodováním v této části světa, představí finanční nástroje podpory exportu, či bankovní produkty a pojištění exportních úvěrů.

Součástí semináře bude také představení nového internetového portálu www.aswaq.eu. Hlavním cílem tohoto portálu je propagovat české výrobky a služby v Arabském světě a podnítit tak podnikatele z těchto zemí k investicím do České republiky.

Soubor typu .pdfPozvánka(121,3 kB)stáhnout
Soubor typu .docPřihláška(534,5 kB)DOC | PDF


Poslední změna 23. 05. 2013 09:26:49