Regionální stálá konference zasedá v červnu

08. 06. 2022

Další zasedání Regionální stálé konference pro území Olomouckého kraje (RSK OK), v pořadí již dvacáté třetí, se uskuteční ve středu 22. 6. 2022 v Olomouci. Zástupci kraje, měst a obcí, podnikatelského sektoru, univerzity, místních akčních skupin, sdružení místních samospráv, svazu měst a obcí, olomoucké aglomerace, Agentury pro podnikání a inovace, úřadu práce, ministerstva pro místní rozvoj a dalších organizací budou jednat o problematice hospodářsky a sociálně ohrožených území v Olomouckém kraji.

Na zasedání budou také prezentovány informace o aktuálním stavu projednávání a schválení Regionálního akčního plánu Olomouckého kraje, dále bude představena komponenta 4.5 Rozvoj regionálních kulturních a kreativních center v rámci Národního plánu obnovy a v neposlední řadě budou prezentovány informace z devatenáctého zasedání Národní stálé konference.

Dvacáté třetí zasedání RSK OK se uskuteční v Clarion Congress Hotel Olomouc pod vedením předsedy RSK OK a hejtmana Olomouckého kraje pana Ing. Josefa Suchánka.


Poslední změna 08. 06. 2022 11:11:05