Regionální stálá konference zasedá podesáté

14. 08. 2017

V Olomouci se ve čtvrtek 14. září 2017 uskuteční už desáté zasedání Regionální stálé konference pro území Olomouckého kraje (RSK OK). Zástupci kraje, obcí, neziskových organizací, podnikatelského sektoru, univerzity, úřadu práce a dalších organizací z našeho regionu budou diskutovat výsledky zasedání Národní stálé konference a seznámí se s Programem přeshraniční spolupráce ČR-PL.

„Pracovníci regionálního rozvoje už více než 10 let poskytují odborné poradenství a konzultace pro žadatele o podporu z programu přeshraniční spolupráce ČR-PL. Pomáhají subjektům z území Olomouckého kraje i s hledáním partnerů na polské straně. Tyto aktivity budou na zasedání konference také představeny.“ Uvedl náměstek hejtmana pro oblast regionálního rozvoje Bc. Pavel Šoltys, DiS.    

Další body programu se budou týkat jednak integrovaných nástrojů, konkrétně strategie ITI Olomoucké aglomerace, a také projednání a schválení Regionálního akčního plánu Olomouckého kraje, tj. finančních potřeb regionu.

Desáté zasedání RSK OK se uskuteční v Clarion Congres Hotel Olomouc pod vedením předsedy RSK OK a hejtmana Olomouckého kraje pana Ladislava Oklešťka.


Poslední změna 14. 08. 2017 14:38:14