Region bude hostit veletrh Czech Republic Business Expo 2017

06. 09. 2017

Mezinárodní multioborový veletrh Czech Republic Business Expo 2017 se uskuteční ve dnech 12. až 14. září 2017 na Výstavišti Flora Olomouc. Prezentovat se budou firmy z oborů stavebnictví a energetika, strojírenství, zdravotnictví, elektronika a elektrotechnika, kybernetika, robotika a informační technologie, potravinářství a zemědělství a v neposlední řadě také doprava a cestovní ruch.

„Veletrh Czech Republic Business Expo 2017 svým unikátním konceptem snoubí výhody prezentace na veletržním stánku, setkání s odborníky na problematiku exportu, cestovního ruchu i vědy a výzkumu během konferenčních bloků a B2B setkání s obchodními partnery z Evropy, Asie i Ameriky,“ řekla Ivana Tilkeridu, ředitelka veletrhu.

V roli vystavovatelů se veletrhu zúčastní více než sto tuzemských a zahraničních společností. Aktivně se budou prezentovat také obchodní komory a zastupitelské úřady.

„Veletrh Czech Republic Business Expo 2017 je skvělou příležitostí a obrovským ekonomickým přínosem pro Olomoucký kraj. Význam této akce vidím nejen v podpoře exportérů a regionálních podnikatelů, kteří se mohou prezentovat širokému spektru návštěvníků ze zahraničí, ale také v tom, že veletrh generuje kraji přínos HDP. Přidanou hodnotou pak jsou doprovodné konference, které městům, obcím i mikroregionům kraje nabízí možnost prezentovat se veřejnosti,“ uvedl náměstek hejtmana Olomouckého kraje Jiří Zemánek.

„Přestože Olomouc není primárně vnímána jako veletržní město, její historický význam je nesporný. Troufám si tvrdit, že Olomouc si akci takového formátu zaslouží,“ doplnil primátor Statutárního města Olomouc Antonín Staněk.

Veletrh se uskuteční v areálu Výstaviště Flora Olomouc.

„Zrekonstruovaný pavilon A představuje moderní veletržní a konferenční prostory. Naše dlouholeté zkušenosti s organizací různě zaměřených výstav a veletrhů napomohou hladkému průběhu akce,“ sdělil ředitel výstaviště Flora Olomouc Jiří Uhlíř.

Veletrh Czech Republic Business Expo 2017 je organizován v rámci projektu Czech Republic Product, který si klade za cíl prezentaci českých firem, výrobků, technologií a služeb po celém světě.

„Projekt Czech Republic Product se od svého spuštění v loňském roce úspěšně rozvíjí. Spolupracujeme s desítkami obchodních komor a dalších networkingových organizací ve více než čtyřiceti zemích světa. Díky součinnosti se zahraničními zastupitelskými úřady se tato spolupráce prohlubuje a rozšiřuje o další organizace a destinace,“ zmínil Radek Kubíček, zakladatel značky.

Organizátoři letos získali pro značku Czech Republic Product ochrannou známku. Díky tomu je tak logo garancí českého původu výrobků i poskytovaných služeb.

Region bude hostit veletrh Czech Republic Business Expo 2017
Region bude hostit veletrh Czech Republic Business Expo 2017
Region bude hostit veletrh Czech Republic Business Expo 2017


Poslední změna 07. 09. 2017 07:39:52