Příležitost pro živnostníky. Kraj jim zprostředkuje schůzku s premiérem

22. 10. 2019

Setkání se živnostníky chystá v těchto dnech Olomoucký kraj. Drobní podnikatelé díky tomu získají přehled o změnách, které vláda připravuje a dozví se užitečné rady, jak se na ně co nejsnáze připravit. Jednání proběhne v úterý 29. října v prostorách Regionálního centra Olomouc za přítomnosti premiéra Andreje Babiše.

Dobře vím, že živnostníci věnují maximum svého času práci. A právě proto by se jednání měli zúčastnit. Doví se na něm řadu informací, a to přímo od ministerského předsedy a také od dalších členů vlády. Nebudou tak muset nikde složitě hledat, jaké novinky je příští rok čekají a na co by se měli nachystat,“ řekl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Na dotazy živnostníků budou v Olomouci odpovídat předseda vlády ČR Andrej Babiš, místopředseda vlády a ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček a ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová.

Setkání začne v kongresovém sálu Pegasus ve 13.30 a potrvá zhruba hodinu a půl. Účast na akci je s ohledem na kapacitu sálu třeba potvrdit registrací ZDE, nejlépe do středy 23. října 2019.

Příležitost pro živnostníky. Kraj jim zprostředkuje schůzku s premiérem      Archivní foto


Poslední změna 22. 10. 2019 07:06:54