Podnikatelé mohou vyplňovat žádost o inovační voucher

06. 01. 2014

Od pondělí 6. ledna 2014 mohou podnikatelské subjekty začít vyplňovat žádosti o inovační vouchery. Olomoucký kraj s Řídícím orgánem Regionálního operačního programu Střední Morava budou vyplněné žádosti přijímat od 20. do 31. ledna 2014. Podpořeno bude prvních 45 žadatelů, kteří odevzdají kvalitně zpracovanou žádost. Získat mohou finanční příspěvek v hodnotě necelých 150 tisíc korun na prvotní spolupráci v oblasti inovací s vybranou vysokou školou.

O inovační voucher mohou žádat podnikatelské subjekty, které mají sídlo či provozovnu v Olomouckém kraji. Tento finanční příspěvek budou moci použít na nákup služeb (například testování a měření nového produktu; testování nového zařízení; analýza vhodnosti použití materiálu; design produktu; analýza trhu; marketingová strategie apod.) od vybrané vysokoškolské instituce. Inovační voucher je určen pro společnosti podnikající v průmyslu potravinářském, chemickém, strojírenském, v oblasti stavebnictví atd. (podrobněji na webu projektu zde).

Žádost o inovační voucher je třeba odevzdat jak elektronicky, tak i v tištěné formě na Úřad Regionální Rady ROP Střední Morava (Jeremenkova 40b, Olomouc). O inovační voucher mohou zájemci žádat vyplněním elektronické žádosti přístupné na adrese http://ivouchery.rr-strednimorava.cz/. Nezbytnou součástí žádosti o inovační voucher je nabídka vysokoškolské instituce, se kterou má zájem podnikatelský subjekt spolupracovat.

Seznam vysokých škol zapojených do projektu, včetně kontaktů, je k dispozici na webu projektu www.olkraj.cz/inovace.

Bližší informace o projektu „Inovační vouchery v Olomouckém kraji - II. etapa“ a konzultace pro zájemce o inovační voucher poskytne projektová manažerka Ing. Hedvika Hubáčková - Tel.: 585 508 354; mobil: 725 788 290; e-mail: h.hubackova@kr-olomoucky.cz.


Poslední změna 06. 01. 2014 16:12:22