Olomoucký kraj uspořádá seminář pro žadatele Interreg V-A Česká republika – Polsko

18. 01. 2018

Olomoucký kraj a Společný sekretariát programu Interreg V-A Česká republika – Polsko Vás srdečně zvou na seminář pro žadatele, který se uskuteční ve středu 31. ledna 2018 v 9:30 v Kongresovém sále Krajského úřadu Olomouckého kraje.

Seminář je určen zástupcům obcí, vzdělávacích a neziskových organizací, projektovým manažerům a dalším zájemcům, kteří připravují projekty do programu přeshraniční spolupráce s Polskem, a to především v prioritní ose 2 (oblast Cestovního ruchu) a prioritní ose 3 (oblast Vzdělávání a kvalifikace).

V prioritní ose 2 jsou podporována opatření, jako jsou obnova kulturních a přírodních atraktivit či podpora nehmotného kulturního dědictví. Část alokace je nově vyčleněna pouze pro společnosti destinačního managementu. V prioritní ose 3 mohou být realizovány vzdělávací kurzy a programy či rozvíjena spolupráce mezi vzdělávacími institucemi a institucemi trhu práce.  Aktuální informace Vám představí zástupci Řídícího orgánu - Společného sekretariátu programu a Krajského úřadu Olomouckého kraje. Dokumentaci k programu a znění výzev naleznete na webových stránkách programu zde.  V odpolední části semináře vystoupí ředitel Euroregionu Praděd s možnostmi financování tzv. malých projektů.

Na seminář se můžete přihlásit do pondělí 29. ledna 2018 na e-mailové adrese alice.navratilova@kr-olomoucky.cz .

Soubor typu pdfPozvánka - Seminář pro žadatele 31. 1. 2018(251,8 kB)stáhnout


Poslední změna 18. 01. 2018 13:50:19