Olomoucký kraj se představil na Mezinárodním strojírenském veletrhu

21. 09. 2015

Volné podnikatelské nemovitosti a aktuální developerské projekty na území Olomouckého kraje představili jeho zástupci na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, a to v rámci projektu „Nabídka průmyslových nemovitostí a lokalit, rozvoj regionů“. Tradiční Mezinárodní strojírenský veletrh, jenž je největším průmyslovým veletrhem ve střední a východní Evropě, se konal v průběhu minulého týdne v termínu od 14. do 18. 9. 2015 v areálu Veletrhů BVV v Brně.

Návštěvníci z řad odborné i laické veřejnosti si volné podnikatelské nemovitosti mohli prohlédnout na stánku Olomouckého kraje, na kterém své volné podnikatelské nemovitosti představila také města Olomouc, Prostějov, Jeseník, Litovel a Zábřeh. Veletrhu se vedle Olomouckého kraje a jeho spoluvystavovatelů zúčastnili také zástupci dalších tuzemských i zahraničních samosprávných celků, jako například zástupci Jihomoravského kraje, zástupci čínské provincie Hebei, Jihokorejské republiky, či zástupci autonomních republik v rámci Ruské federace Udmurtska a Tatarstánu.

Veletrh, který se konal pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Hospodářské komory ČR, Svazu průmyslu a dopravy ČR a Asociace malých a středních podniků a živnostníků, navštívilo v průběhu celého týdne až 80 tisíc návštěvníků. V rámci doprovodného programu veletrhu proběhla také celá řada odborných konferencí, seminářů a workshopů na aktuální technická, obchodní a ekonomická témata.

Olomoucký kraj se představil na Mezinárodním strojírenském veletrhu


Poslední změna 21. 09. 2015 14:18:23