Olomoucký kraj se představí na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně

11. 09. 2015

Olomoucký kraj se v příštím týdnu, v termínu od 14. do 18. 9. 2015, představí na tradičním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, který je se svou každoroční účastí 1 500 vystavovatelů a až 80 000 návštěvníků, nejvýznamnějším průmyslovým veletrhem ve Střední Evropě. Veletrh se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Hospodářské komory ČR, Svazu průmyslu a dopravy ČR a Asociace malých a středních podniků a živnostníků.

Na tomto veletrhu budou zástupci Olomouckého kraje společně se zástupci měst Olomouc, Prostějov, Jeseník, Litovel a Zábřeh návštěvníkům z řad laické i odborné veřejnosti prezentovat realizované i připravované developerské projekty, aktuální investiční příležitosti, volné podnikatelské zóny a další volné podnikatelské nemovitosti v Kraji, a to v rámci speciální sekce s názvem „Nabídka průmyslových nemovitostí a lokalit“.

Mezinárodnímu strojírenskému veletrhu je tradičně věnována vysoká mediální pozornost, akredituje se na něm přes čtyři sta novinářů. Součástí veletrhu je špičkový doprovodný program odborných konferencí, seminářů a workshopů na aktuální technická, obchodní a ekonomická témata. Přesný harmonogram doprovodného programu můžete nalézt v příloze pod tímto článkem.

Soubor typu pdfHarmonogram doprovodného programu(332,9 kB)stáhnout


Poslední změna 11. 09. 2015 10:19:05