Olomoucký kraj - region vědy, inovací a high-tech oborů

01. 11. 2019

Ve dnech 7. až 9. listopadu se Olomoucký kraj představí na 58. stavebním a technickém veletrhu STAVOTECH – MODERNÍ DŮM OLOMOUC. Tato akce na olomouckém Výstavišti Flora se za poslední léta vyprofilovala v největší a nejoblíbenější podzimní stavební veletrh na Moravě.

Olomoucký kraj zvolil na veletrhu stejnou koncepci prezentace jako v minulém roce. Ve spolupráci s městy Olomouc a Litovel, Univerzitou Palackého a inovativními firmami, které spolupracují s touto vysokou školou, se představí jako region vědy, inovací a high-tech oborů.

Na veletrhu bude vystavena technologie optických inspekčních systémů pro nedostupné a nebezpečné provozy nebo detektor austenitu, který vyvinuli vědci na Univerzitě Palackého. Návštěvníci si budou moci prohlédnout také ukázky výtisků z největšího 3D tiskového centra na Moravě, prezentaci firmy NanoTrade, která představí svůj projekt SKI365 (lyžařské trenažéry a povrchy pro celoroční lyžování) a chybět nebude ani  firma  LABICOM, jež nabízí řešení, znalosti a zejména dlouholeté zkušenosti v oblasti analytické chemie.

Olomoucký kraj - region vědy, inovací a high-tech oborů


Poslední změna 01. 11. 2019 11:37:37