Olomoucký kraj prezentoval investiční příležitosti na veletrhu Stavotech – Moderní dům

12. 11. 2015

V uplynulém týdnu od 5. do 7. listopadu 2015 proběhl v areálu Výstaviště Flóra Olomouc, jubilejní 50. ročník tradičního stavebního a technického veletrhu STAVOTECH - Moderní dům Olomouc.

Velkému zájmu návštěvníků se těšil také stánek Olomouckého kraje, který byl součástí přehlídky investičních příležitostí pod názvem RegionInvest. Olomoucké hejtmanství zde společně s městy Olomouc, Prostějov, Jeseník, a Litovel představilo vizualizace realizovaných investičních projektů, či volných podnikatelských zón na území Kraje. Pro návštěvníky z řad odborné i laické veřejnosti byla na společném stánku připravena široká nabídka letáků, informačních brožur a publikací. Součástí stánku Olomouckého kraje byla také samostatná sekce, kde byly prezentovány obce oceněné v rámci soutěže Vesnice roku Olomouckého kraje 2015.

V rámci doprovodného programu veletrhu zorganizovali pracovníci Olomouckého kraje odborný seminář, na kterém byly představeny aktuální informace o tzv. kotlíkových dotacích a o programu Nová zelená úsporám. Informace k těmto dotačním programům navíc zaměstnanci Olomouckého kraje poskytovali zájemcům po celou dobu konání veletrhu na svém stánku.

Olomoucký kraj na Stavotechu
Olomoucký kraj na Stavotechu
Olomoucký kraj na Stavotechu
Olomoucký kraj na Stavotechu
Olomoucký kraj na Stavotechu
Olomoucký kraj na Stavotechu


Poslední změna 12. 11. 2015 11:30:57