Olomoucký kraj představil nejnovější developerské projekty na veletrhu URBIS INVEST

30. 04. 2013

Nejnovější developerské projekty představil Olomoucký kraj na veletrhu URBIS INVEST, který se již tradičně konal ve dnech 23. až 27. dubna v rámci IBF Stavebních veletrhů Brno. Návštěvníci z řad odborné i laické veřejnosti si se zájmem prohlédli realizované i připravované developerské projekty, aktuální investiční nabídky a volné průmyslové zóny. Největší zájem byl o multifunkční projekt Šantovka a originální rekonstrukci bývalého sila, jehož nástavbou vzniknou exkluzivní kancelářské prostory, tzv. Silo Tower.

Své investiční záměry a developerské projekty prezentovala spolu s Olomouckým krajem města Olomouc, Přerov, Šternberk, Litovel a Zábřeh. Město Šternberk v rámci veletrhu uspořádalo seminář, jehož součástí byly základní informace o městě Šternberk, včetně koncepce a vize města, které jsou zaměřené na příjemné bydlení s možnostmi společenského a kulturního vyžití. Nedílnou součástí jsou i pracovní příležitosti, včetně tradice a současnosti místního podnikatelského prostředí, které zahrnuje kvalifikovanou pracovní sílu a odborné vzdělávání.

Největší zájem odborné veřejnosti vyvolal seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, který připravila Asociace inovačního podnikání. Nesměl chybět tradiční, již XX. celostátní kongres starostů a primátorů obcí a měst ČR.

Veletrh se konal pod záštitou Ministerstva životního prostředí, Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj, Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenské republiky, Asociace krajů České republiky a Agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest.

urbis-2013-panel-mest.jpg


Poslední změna 30. 04. 2013 10:10:48