Ocenění TOP Odpovědná firma Olomouckého kraje má své nominované

04. 09. 2014

Včera předstoupili před hodnotící komisi ceny TOP Odpovědná firma Olomouckého kraje zástupci čtyř nejlépe hodnocených společností z regionu, jejichž podnikání si zaslouží pozornost za naplňování principů společenské odpovědnosti.

V rámci 11. ročníku soutěže TOP Odpovědná firma, kterou vyhlašuje platforma Byznys pro společnost, byla v partnerství s podnikem TESCO SW vyhlášena vůbec první regionální soutěžní kategorie určená pro malé a střední firmy. Vítěz Olomouckého kraje bude vyhlášen na slavnostním galavečeru, který se uskuteční dne 16. října v Praze.

„Dlouhodobě se snažíme podporovat rozvoj společenské odpovědnosti u malých firem. Jsme rádi, že se do prvního ročníku krajského ocenění přihlásilo osm zajímavých společností. Do dnešního užšího hodnocení postoupily čtyři z nich. Jedná se o firmy Advantage Consulting, Elzaco, PRO-BIO a ZLKL,“ informovala Táňa Chudáčková, manažerka ceny z Byznysu pro společnost.

Hodnotící komise byla složena ze zástupců podnikatelů, veřejné správy a veřejně prospěšných organizací. Nominované firmy tak mezi jinými hodnotili i olomoucký arcibiskup Jan Graubner, náměstek hejtmana Olomouckého kraje Pavel Šoltys či náměstek olomouckého primátora Ladislav Šnevajs.

„Tato soutěž je jistě prestižní pro Olomoucký kraj a pro region má velký význam. Určitě je správné, aby veřejnost vnímala společenskou odpovědnost firem“, uvedl náměstek hejtmana Pavel Šoltys.

Více informací naleznete zde.


Poslední změna 04. 09. 2014 09:00:30