Nominujte dobrovolníky ze svého okolí na ocenění Křesadlo 2016

04. 10. 2016

Tento rok se v Olomouckém kraji koná již šestý ročník udílení cen dobrovolníkům Křesadlo 2016. Jak zní motto akce, jedná se o „cenu pro obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci“.

Nominaci kandidátů k ocenění provádí široká veřejnost, a to v šesti následujících kategoriích: sociální služby; děti, mládež, volnočasové aktivity; zdravotnictví; ekologické aktivity, spolková činnost; humanitární pomoc, rozvojové projekty; dobrovolní hasiči. Víte-li o někom, jehož dobrovolnická činnost by si zasloužila ocenění v některé ze jmenovaných oblastí, neváhejte navštívit webové stránky www.kresadlo-ok.cz. Zde naleznete ke stažení nominační formulář s bližšími informacemi.

Termín ukončení nominací je stanoven na 28. říjen 2016. Poté nezávislá komise rozhodne o osmi oceněných. Slavnostní předávání cen Křesadlo 2016 proběhne během vánočního koncertu v Arcibiskupském paláci v Olomouci. Aktuální informace budou zveřejňovány na webových stránkách  www.kresadlo-ok.cz.

Organizací ceny Křesadlo 2016 v Olomouckém kraji byla pověřena Maltézská pomoc, o. p. s., Centrum Olomouc ve spolupráci s Unií nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje a společností Hestia – Centra pro dobrovolnictví, z. ú. Hlavním partnerem je Olomoucký kraj.

Nominujte dobrovolníky ze svého okolí na ocenění Křesadlo 2016
Nominujte dobrovolníky ze svého okolí na ocenění Křesadlo 2016


Poslední změna 04. 10. 2016 10:21:13